Leica BLK2FLY voor 3D scannen vanuit de lucht

We hebben onlangs de kans gehad om de geavanceerde Leica BLK2FLY drone te testen en we zijn verheugd om onze ervaring te delen!

De Leica BLK2FLY is een doorbraak op het gebied van 3D scannen vanuit de lucht. Zijn geavanceerde mogelijkheden zorgen voor een nauwkeurige gegevensopname met hoge resolutie.

Tijdens onze demo verkenden we de integratie met onze bestaande workflow en waren we onder de indruk van de nauwkeurigheid en efficiƫntie.

Hier is een voorproefje van wat we hebben ontdekt:

– Autonome vlucht: dankzij de slimme navigatie en obstakelvermijding van de BLK2FLY verliep de demo moeiteloos en veilig.
– Scannen met hoge resolutie: we leggen vanuit elke hoek ingewikkelde details vast, zodat onze gegevens van topkwaliteit zijn.
– Gebruiksgemak: dankzij de gebruiksvriendelijke interface en snelle installatie konden we ons richten op waar we het beste in zijn: het leveren van uitzonderlijke geografische informatie.

We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze technologie biedt voor onze projecten. Houd onze kanalen in de gaten voor meer updates en innovaties van Geodeet!